Winteravond met Camus - muziek

22 december 2017

Winteravond met Camus bij Bosherberg Harba Lorifa

 

Het Valkenswaardse koor Camus verzorgt op vrijdag 22 december een sfeervolle winteravond bij Bosherberg & Hostel Harba Lorifa. Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van een hapje en een drankje en vooral van de warme winterklanken van Camus.

Camus bij Harba Lorifa Valkenswaard

 

Na het succes van vorig jaar, brengt Camus ook dit jaar sfeervolle nummers ten gehore bij Harba Lorifa. Als de weersomstandigheden het toelaten, zal het koor ook een paar liedjes buiten ten gehore brengen bij een knetterend kampvuur.

 

Lichtpuntjes
De winteravond is een muzikaal en sfeervol samenzijn rondom het thema “Lichtpuntjes; soms zijn ze groot, soms zijn ze klein. Je hoeft ze niet te zoeken, je kunt ze ook zijn”. Camus brengt deze avond nagenoeg geen traditionele kerstliedjes, maar songs met een warme sfeer, afgewisseld met verhalen en teksten die ons aan het denken zetten.  De muzikale leiding is in de vertrouwde handen van Huib Verleg.

 

Het optreden begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De toegang is gratis. Harba Lorifa is gelegen aan de Pastoor Heerkensdreef 20 in Valkenswaard.

 

naar overzicht